AJANKOHTAISTA


Lähde mukaan tammikuiselle seuramatkalle katsomaan Niin kuin taivaassa -musikaalia Seinäjoen kaupunginteatteriin 27.1.2024 ⭐️ 

Mennään aamujunalla (klo 8.24) Helsingistä katsomaan päivänäytöstä. Seura järjestää yhdessä Jukka Haapalaisen kanssa ryhmäliput klo 13.00 näytökseen, jonka yhteydessä koreografian suunnitellut Jukka kertoo meille teoksen synnystä.

Ryhmälipun hinta on 55€.

Majoituksesta Seinäjoelle lisätietoja myöhemmin. Alennuskoodi tulossa. 

Junaliput jokainen varaa itse.

Ilmoittaudu jo nyt ja lähde mukaan viettämään antoisa kulttuuriviikonloppu! 

 Sitovat ilmoittautumiset: hsdstoimisto@gmail.com


Tommi ja Maria tanssivat komeasti hopealle WDO World Latin Championships Senior O35 sarjassa! Tuhannesti onnea! 


Syyskokous järjestetään 18.11.2023 klo 15.00 HSDS:llä


Robert ja Veera komeasti 5. sijalle Euroopan mestaruuskisoissa Vilnassa! 

Robert ja Veera loistivat viikonloppuna Vilnassa järjestetyissä WDO Amateur Latin Euroopan mestaruuskilpailuissa saavuttaen kunnioitettavan 5. sijan. Aiemmin kahdesti suomenmestaruuden voittaneelle parille saavutus vahvistaa heidän asemaansa kansainvälisellä tanssiurheilukentällä ja kruunaa heidän pitkäaikaisen kovan työnsä ja omistautumisensa lajille. Paljon onnea Robert ja Veera! 

Seuran toimen upea edustuspari Leo ja Inka tanssivat sijalle 22. 

 


Avoimien ovien päivä sunnuntaina 13.8.2023! 

Järjestämme avoimien ovien päivän yhteistyössä HSDS studion kanssa! Päivän aikana on mahdollisuus päästä kokeilemaan seuran omia ryhmätunteja ja osaa studion viikkotunneista.

Seuran ryhmiä ovat lapsille ja nuorille:

11-11.25 Dance 2-4v / Tuuli Tolvanen
11.30-11.55 Tanssiurheilu alkeet 5-10v / Tuuli Tolvanen
12-12.25 Tanssiurheilu alkeet 7-1 2v / Veera Hedman 

 

Aikuisille:
11-11.25 Tanssiurheilu alkeet Latin / Sirpa SuutariJääskö
11.30-1 1.55 Tanssiurheilu alkeet Vakio / Mikka Ahonen 


Ilmoittautumiset kaikkiin ryhmiin studion sivuilla!

 

Tule kokeilemaan syksyn ryhmiä maksutta, sekä kokemaan tanssin tuoma ilo ja hyvä olo!

Seuralle ensimmäiset omat tunnit syyslukukaudelle 2023!


Tervetuloa Team HSDS:n tanssin maailmaan syksyllä 2023! Seura tarjoaa syyslukukaudella lapsille mahdollisuuden aloittaa tanssiharrastuksen tai kehittää jo aiemmin opittuja taitoja. Myös aikuisilla harrastajilla on tulevalla kaudella mahdollisuus aloitta tanssiurheilu Team HSDS:n omissa ryhmissä! Valmistaudu siis inspiroivaan syksyyn täynnä musiikkia, liikettä ja tanssin riemua!

Opettajina toimivat inspiroivat ja innostavat lahjakkaat tanssijamme Veera Hedman, Miikka Ahonen ja Tuuli Tolvanen. Seuramme vastuuvalmentajat Jukka ja Sirpa ovat kouluttaneet heistä jokaisen ja koulutustyö jatkuu myös tulevaisuudessa opetustyön rinnalla. Olemme todella iloisia saadessamme tarjota näiden upeiden tanssijoiden opetusta seuran puitteissa lapsille ja aikuisille. 

Tunneilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista ja mukaan voi tulla soolona tai oman parin kanssa matalalla kynnyksellä. 

Syyslukukausi alkaa 15.8.2023 ja 13.8 järjestämme studion kanssa yhteistyössä avoimien ovien päivän! Syyslukukausi päättyy 10.12.2023.

Lue lisää tuntitarjonnasta ja antaudu tanssin vietäväksi!


Seuratakkitilaus

Hei sinä upea jäsenemme, kaipaatko omaa tiimitakkia?! 

Katso ohjeet tilaukseen TÄÄLTÄ

Seuraava takkitilaus tehdään pian ja nyt ehdit hienosti mukaan.

⭐️


Tulevat kisat listattuna

Seuran parit kilpailevat ahkerasti ympäri maailmaa ja edustavat kotimaata komeasti. Pyrimme ylläpitämään kisakalenteria kauden päätapahtumista niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Mikäli olet osallistumassa kisaan, joka puuttuu listalta, niin olethan yhteydessä Millaan (hsdstoimisto @ gmail.com) ja päivitetään se mukaan. Samalla varmistetaan, että saadaan kannustusjoukot yleisöön ja striimin äärelle <3 Alla linkki kisakalenteriin, joka löytyy myös navigaatiosta ajankohtaisten asioiden alta. 


Tulevat tapahtumat 

Syksylle on ehditty suunnitella studion kanssa yhteistyössä kahta eri tapahtumaa.

Tanssiurheilusta kiinnostuneille aloittelijoille suunnattu avoimien ovien päivä 13.8.2023 tulee tarjoamaan mahdollisuuden tutustua tanssiharrastukseen. 

Seurapäivä ja syyskokous on kalenteroitu pidettäväksi 18.11.2023 ja luvassa on kaikille jäsenille suunnattua yhteistä ohjelmaa. 

Kaikista tapahtumista luvassa lisätietoa lähempänä tapahtumia. Seuraathan myös meidän Instagramia ja Facebookia, niin saat myös sitä kautta tiedot ensimmäisten joukossa! 


Perinteinen kevätjuhla HSDS:llä torstaina 25.5. klo 18.30 💞 Tervetuloa!

Upea The Open Worlds Blackpool 2023

The Open Worlds 2023 kilpailu Blackpoolissa keräsi ikoniseen The Tower Ballroomiin satapäin pareja ympäri maailmaa toukokuun alussa.

Kaapo ja Madeleine pääsivät kilpailemaan kahdessa sarjassa, U21 Latin ja U19 Latin. Parimme tanssi upeasti ja tunnelma ulottui kirkkaasti kattoon asti!

U19 Latin 3rd place 🥉

U21 Latin 5th place ⭐️

Tuhannesti onnea Kaapo ja Madeleine!

The Open Worlds kilpailussa Blackpoolissa tanssittiin maanantaina 8.5. Senior A Latin kisa, missä upea edustusparimme Tommi ja Maria tanssivat komeasti finaaliin ja viidennelle sijalle ⭐️ 19 parin kilpailussa oli kova taso ja seura onnittelee mitä suurimmin paria onnistumisesta! 

Menestystä U21 ja nuoriso SM-kisoissa!

Atte ja Inka kisasivat nuorsioluokan Rising Star sarjassa ja U21 SM-sarjassa. Nuorisossa pari pärjäsi erinomaisesti voittaen lattarit ja vakiot. U21 sarjassa pari tanssi 6. sijalle ja vakioissa 7. sijalle. Paljon onnea!

Tuuli ja Miikka kilpailivat U21-sarjan SM-kisoissa. Pari tanssi upeasti koko päivän ja tällä kertaa kotiin tuotavaksi tuli hopeaa! Todella paljon onnea Miikka ja Tuuli🤩


Vakiotanssien SM-kisojen hienot tulokset 

Kaksi seuran paria oli edustamassa upeasti vakiotanssien SM-kisoissa Salossa 15.4.2023! Kisajärjestänä toimi Vilpas DanceSport yhdessä tanssiurheilouliiton kanssa. Päivä sujui pareillamme upeasti Atte ja Inka tanssivat ensimmäisessä yhteisessä vakiotanssien SM-kisoissa ja sijoittuivat 4. nuorisoluokassa. Miikka ja Tuuli tanssivat Champion-luokan kisan ja liihottelivat kauniisti 5.sijalle. Paljon onnea molemmille pareille! 

Onnea Atte ja Inka!
Onnea Atte ja Inka!
Well done Miikka ja Tuuli!
Well done Miikka ja Tuuli!

Seuran kevätkokous perjantaina 28.4.2023 klo 20.15-21 HSDS:n aulassa

Tervetuloa seuran kevätkokoukseen missä käydään läpi vuoden 2022 tilikertomus, tilinpäätös ja toimintakertomus. Samalla johtokunta kuulee mielellään jäsenten ajatuksia ja toiveita aktiviteeteista ja muista tapahtumista. 


Vuoden kotimainen tanssiurheilun kohokohta on nurkan takana! Nimittäin latinalaistanssien SM-kisat tanssitaan 18.2.2023 Pasilassa. 

 

Tule kannustamaan Team HSDS pareja ja muita suomalaisia upeita tanssijoita ja osta lippusi osoitteesta:

https://www.lippu.fi/event/latinalaistanssien-sm-2023-pasilan-urheiluhalli-16507679/

Parimme edustamassa Islannissa 4.2.2023

Islannista Reykjavik International Games kisasta hienoja uutisia! Lattareissa Leo ja Inka tanssivat 2.sijalle🥈 Miikka ja Tuuli sijoittuivat 6. lattareissa ja vakioissa👏🏻
Kokemus matkasta ja kisasta Islantiin on ollut varmasti ikimuistoinen. Onnea molemmille pareille! 

Menestystä UK Open Championships 2023 kisassa!

Robertin ja Veeran vuoden ensimmäinen matka Englantiin oli varsin onnistunut. Pari tanssi kaikkiaan kolme kilpailua, joista yksi oli tietysti alkuvuoden tärkein UK Open Championships kisa. Sijoitus 24 parhaan amatööriparin joukkoon oli upea saavutus merkittävässä ja korkeatasoisessa arvokisassa! Kilpailuiden lisäksi he ottivat yksityistunteja ja saivat kunnian esiintyä The Universal Dinner Galassa yhdessä muiden maailman kärkitanssijoiden kanssa. Reissu huipentui vielä WDO:n tapahtumaan missä julkistettiin liiton maailman ranking lista, jolla Robert ja Veera ovat Amateur Latin pareista sijalla 5. ⭐️

Kaapo ja Madeleine kilpailivat myös Englannissa UK Open Championships kisoissa omissa U19 ja U21 ikäluokissa. Kisoista erityisesti U21 Latin meni loistavasti ja pari oli 24 parhaan joukossa⭐️

Leo ja Inka palasivat Englannista myös varsin tyytyväisinä, sillä he sijoittuivat top 96 parin joukkoon (kaikkiaan 183 parista) UK Open Championships Amateur Latin kisassa🤩


Onnea kaikille upeille pareillemme ⭐️ Joulujuhla 15.12. klo 18-19


Seurapäivän ja syyskokouksen ohjelma 12.11. klo 16-21

Tarkemmat tiedot kisapuku-kirppiksestä löydät: Kisapuku-kirppisOnnea Miikka ja Tuuli 10-tanssin SM-pronssista! 

8.10.2022 Tampereella kilpailtiin 10-tanssin SM-titeleistä. Champion luokan edustusparimme Miikka ja Tuuli tanssivat upeasti pronssia! Paljon onnea! 

Save the Date: TTK-katsomo 20.11.2022


Onnea Robert ja Veera! 

Puolassa 17.9. käydyssä WDO World Amateur Latin Championships kisoissa Robert ja Veera tanssivat upeasti aina finaaliin asti! Viisi kierrosta yhdessä tiiviissä illassa huipentui unelmien täyttymykseen parin tanssiessa yhdessä viiden muun huippuparin kanssa MM-kisojen viimeiset tanssit!

 

Isot onnittelut saavutuksestanne Robert ja Veera!  Onnea myös valmentajat Jukka ja Sirpa!

Save the date: Syyskokous ja seurapäivä 12.11.2022  


Pohjois-Euroopan mestaruuskisat 4.9.2022

Upea kisaviikonloppu takana Helsingissä! Seura oli komeasti edustettuna nuorisosta senioriluokkaan. 

Paljon onnea kaikille pareille!   

Pohjois-Euroopan mestaaruuskisoissa palkintopallille nousivat nuorison edustuparimme Kaapo ja Madeleine! Isot onnittelut pronssimitaleista! 


Toukokuu 2022  

Se on jo toukokuu ja luvassa yksi kiireisimpiä kisakuukausia aikoihin! Luvassa on mm. ikäkausimestaruuskisat, lattareiden SM-kisat, Blackpoolissa kaksikin kilpailua ja juuri tätä kirjoittaessani Kaapo ja Madeleine kilpailevat WDO:n latinalaistanssien U19 ja U21 MM-kisoissa. Lisäksi luvassa on HSDS:n kevätjuhla, joten upea tanssin täyteinen kuukausi on luvassa! Alla muutamia tärkeitä päivämääriä.

1.5. kilpaillaan siis Sisiliassa ja siellä WDO:n lattareiden U19 ja U21 kisoissa Suomea ja Team HSDS:ää edustavat Kaapo ja Madeleine. Jännittävä ilta tulee olemaan takuulla ja kotikatsomoissa kannustetaan pääosin Instagramin ajoittain pätkivän liven välityksellä.

7.-8.5. järjestetään Blackpoolissa ensimmäistä kertaa The Open kilpailu, missä Robert ja Veera osallistuvat Amateur Latin pääkilpailuun lauantaina 7.5. ja Rising Start kilpailuun sunnuntaina 8.5. Kisaa pääsee ymmärtääksemme seuraamaan DSI-TV:n välityksellä. 

14.-15.5. Oulussa kilpailee suuri joukko seuran pareja Vakio- ja latinalaistanssien Ikäkausimestaruuskilpailuissa  

19.5. HSDS:n kevätjuhla klo 18:15-19:00! Esiintymässä studion ryhmien lisäksi Team HSDS edustusta. 

21.5. Kuopio täyttyy latinalaistanssien SM-kisoihin saapuvista kilpailijoista ja heidän kannattajista! Pöytäpaikat alkavat olla varattuja, mutta mikäli mielit mukaan Kuopion kannatusjoukkoihin, niin laita viestiä ja katsotaan vieläkö pääsisit joukkoon iloiseen seuralle varattuhin pöytiin. Pöytäpaikan hinta on 35€. Tarkemmat tiedot kilpailusta: https://www.danceflow.fi/kisasivut/ 

26.5.-3.6. Blackpool Dance Festival British Open Championships


Kevätkokous 27.3.2022 klo 13:45 Kaapelitehtaalla 

Tervetuloa kevätkokoukseen ja samassa yhteydessä järjestettävään lasten seurapäivään! Ennen kokousta 2-4-vuotiailla ja 5-10-vuotiailla on mahdollisuus kokeilla alkeistunteja! Lisäksi luvassa on esityksiä seuran edustuspareilta. 

Avoimet alkeistunnit: 
2-4v Dance klo 11:30-12:10
5-10v tanssiurheilun alkeet klo 12:15-13:00  
 
 Paikka: Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios, Tallberginkatu 1 C, 4.krs

Tervetuloa! 

Onnistumisten täyteinen Swedish Open 2022

Mahtavaa miten suomalaiset piti Göteborgissa yhtä ja tunnelmaa yllä. Kisaajia oli aina aamulla alkaneista proameista illan viimeisiin lattareiden U21 ja amatöörien finaaleihin, sekä seniori vakiotansseihin (mistä myös voitto Suomeen!), eikä kannustus hyytynyt hetkeksikään! 


Team HSDS sijoitukset: 
Amateur Latin Robert & Veera 2. sija
U21 Latin Kaapo & Madeleine 3. sija
Senior Latin Tommi & Maria 2. sija

Isot onnittelut vielä kaikille ja toivottavasti pian päästään uudestaan ulkomaille isolla porukalla🤩

 

Thank you Gustaf and Valentina for the beautiful Swedish Open 2022! Looking forward to see you all next year!

Kisamenestystä Islannista 

Islannista tuli hienoja uutisia, kun Reykjavik International Dance Games kisoissa Robert ja Veera tanssivat toiselle sijalle omassa kisassa ja Team Matchissä jaetulle ykkössijalle joukkueen kanssa! 
PALJON ONNEA ROBERT JA VEERA🥈

Tammikuun leiriviikonloppu

Tammikuun viimeisinä päivinä pääsimme nauttimaan inspiroivasta, tanssin ja oppimisen täyteisestä viikonloppusta huippuopetuksen parissa, kun saimme itse Goran Nordinin opettamaan HSDS:n studiolle. Kiitos kaikille mukana olleille ja tietysti Jukalle ja Sirpalle, sekä HSDS:lle yhteistyössä järjestetystä tapahtumasta! 

Special thank you to amazing Goran Nordin⭐️ It was really pleasure to have you here with us! 


Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä!

Joulujuhla 19.12.2021 klo 16:15-17:30 Facebook livestriimissä


Huikeaa menestystä WDO:n MM-kisoissa!

WDO:n MM-kisoissa Napolissa mieletön suoritus, kun Kaapo & Madeleine tanssivat pronssille U16-kisassa!! 

 
Myös Robert ja Veera tanssivat komeasti amatöörien semifinaaliin! Kaikkiaan viisi kierrosta kovatasoisessa kisassa on todella upea suoritus ja arvoisensa päätös vuoden 2021 kisaonnistumisille. 

Isot onnittelut upeaista saavutuksista! 


Syyskokous 13.11.2021 klo 15:30

Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios, Tallberginkatu 1 C, 4.krs


Johtokunnan terveiset 3.10.2021

Toivottavasti syksy on alkanut mukavasti. Kisakalenterit ovat vihdoin täyttyneet ja edustusparimme ovat ehtineet kisaamaan jo moneen kertaan. Takana on peräti kaksi isompaa arvokisaa ulkomailla ja kotimaassakin on tanssittu vakiotanssien Suomen mestaruuskisat. Upeaa, että pääsemme jälleen kohti uutta normaalia. Tulokset kisoista ovat seuran pareilla olleet kerrassaan huikeita, niin hehkutetaan vielä kohokohtia!

Blackpool Dance Festival 2021

  BRITISH AMATEUR RISING STARS LATIN COMPETITION
 • Robert Virenius ja Veera Hedman semifinaali 
 • Leo Pusa ja Inka Hakomäki 31.
 • BRITISH AMATEUR LATIN CHAMPIONSHIP
 • Robert Virenius ja Veera Hedman 32.
 • Leo Pusa ja Inka Hakomäki 47.

Vakiotanssien Suomen mestaruuskisat

 • Tiit Hindpere ja Irina Rauvanto Suomen mestarit (senior open) 
 • Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt pronssia (junior2) 
 • Julius Knuuttila ja My Narvo 5. sija (junior 2)

The Imperial Championship

 • Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt 5. (junior) 
 • Robert Virenius ja Veera Hedman 10. (amateur)

 The International Championships

RISING STAR 

 • Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt 8. (junior) 
 • Robert Virenius ja Veera Hedman 10. (amateur) 
 • Leo Pusa ja Inka Hakomäki 24. (amateur)

OPEN 

 • Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt 10. (junior)

 
Lisäksi lapsipareilla on ollut monta kisaa missä Olli ja Sini, sekä Hugo ja Kristiina ovat keränneet pisteitä ja palkintopallisijoituksia.

 

Kovasti parejamme kannustaen ja matkassa iloiten valmistaudutaan latinalaistanssien SM-kisoihin, jotka tanssitaan Oulussa 30.10.2021!! 


HSDS kevätjuhla (Zoom) lauantaina 29.5. klo 16-17 

Studio järjestää Zoomin välityksellä kevätjuhlan lauantaina 29.5. klo 16-17. Juhlatunnelmaan meidät johdattaa seuran upeat edustusparit esiintymisillään ja nuoremmille tulevaisuuden supertähdille järjestetään oma seurakilpailu! Ilmoittaudu osoitteessa https://www.hsdancestudios.fi/ilmoittautuminen/ ja tule mukaan seuraamaan tanssin iloa! 


Kevätkokous 13.5. klo 9:30 (Zoom)


Johtokunnan terveiset 20.4.2021

Tuoreen seuramme historiassa emme ole päässeet kohtaamaan aivan yhtä usein, kuin mitä syksyllä toivoimme. Edessä on toivottavasti tanssirikkaita aikoja, mutta vielä pinnistellään hetki. Odotellessamme haluamme järjestää yhteisen inspiroivan hetken ja iloksemme voimme kertoa, että se tapahtuu seuran vastuuvalmentajien Jukan ja Sirpan johdolla maanantaina 26.4. klo 19.15-21:00 Zoomissa! Kaikille seuran jäsenille avoimilla ja maksuttomilla Master Class tunneilla Sirpa johdattaa rumban maailmaan ja Jukka tarjoaa energiaa jiven muodossa. Opetus tapahtuu Zoomin välityksellä ja on suunniteltu pieneen tilaan sopivaksi. Vaikka osallistuminen on maksutonta jäsenille, niin tulee osallistujien ilmoittautua seuran sähköpostiin ennakkoon sunnuntaina 25.4.2021 mennessä. Linkki ja tunnukset lähetetään ilmoittautuneille Team HSDS ry:n jäsenille. 

Lisäksi iloksemme voimme myös tiedottaa, että kiitos upeiden lahjoittajiemme ja kannatusjäsenten tukemisen turvin voimme tukea edustuspariemme harjoittelua kotistudiomme Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios tiloissa huhtikuun poikkeusaikana ajalla 7.-28.4.2021. Tarkemmat tiedot on lähetetty jäsenille sähköpostissa. 


Seuratakit! 

Nyt on jokaisella Team HSDS kilpailijalla, kannattajalla ja seuraajalla mahdollisuus tilata oma seuratakki! Tilaukset otetaan vastaan sähköpostilla hsdstoimisto@gmail.com

Kerro haluatko naisten vai miesten mallin, minkä kokoisena ja mikä nimi painatetaan rintamukseen. Liitteessä kuvassa Veeralla naisten S-koko ja Robertilla miesten L-koko. Mallikappaleita löytyy jo aika monelta jäseneltä, joten pyydä kaverilta kokeiluun, jos haluat mallailla. Saaralta löytyy myös eri kokojen tarkat mitat. 
Seuran jäsenille kuukauden etu! 

Ajat ovat erikoiset, mutta toivottavasti juuri lähettämämme sähköposti tarjoamaan seuran jäsenille muuta piristystä loppuvuoteen! Pyrimme nimittäin jatkossa tarjoamaan joka kuukausi jonkin yhteistyökumppanimme edun, jonka saavat vain Team HSDS:n jäsenet. Ensimmäinen kuukauden etu on lähetetty, joten käykäähän tutustumassa. 

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut tarjoamaan edun seuran jäsenille, niin olethan yhteydessä hsdstoimisto(at)gmail.comJohtokunnan terveiset 22.11.2020

Seuran aloitus on herättänyt ilahduttavaa aktiivisuutta kannattajajoukoissa ja olemme saaneet kerättyä lahjoitusvaroja ennakkoarvioita enemmän; sekä kannatusmaksuina että erillisinä lahjoituksina. Iso kiitos kaikille lahjoittajillemme!


Johtokunta on yksimielisen harkinnan tuloksena päättänyt, että laitamme osan lahjoitussummasta heti jo tämän vuoden puolella kiertoon, ja käytämme täten varoja kilpailijoidemme hyväksi.
Iloksemme voimme ilmoittaa, että seura kustantaa kilpailijajäsentemme maanantai-practisemaksut loppuvuoden ajaksi! 

Valitettavasti yhteiset kokoontumiset ovat tämän vuoden osalta on vallitsevien suositusten vuoksi jäissä. Järjestämme yhteisiä tapahtumia heti, kun se on suinkin on turvallista ja mahdollista. Odotamme jo innolla, että pääsemme toteuttamaan kaikkia suunnitelmia ja yhteistä kivaa. 


MENNEET TAPAHTUMAT


Seurapäivä ja syyskokous

Lauantaina 10.10.2020 klo 15-18

Paikka: Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios Kaapelitehtaalla

Tervetuloa Team HSDS ry:n ensimmäiseen seurapäivään ja syyskokoukseen! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille. Vallitsevien rajotteiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan ja sen eri osiin ennakkoon, jotta osaamme varautua tarvittavin resurssein. Ilmoittautuminen tapahtumaan ja sen erillisiin osiin tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Nähdään pian!  

 Kaikki tapahtuman tuotot käytetään seuran toimintaan ja seuran tanssijoiden tukemiseen. Tuottoja kerätään mm. vapaaehtoisuuteen perustuvalla maksulla tanssitunneista, sekä tietysti kanttiini on auki!