AJANKOHTAISTA

Joulujuhla 19.12.2021 klo 16:15-17:30 Facebook livestriimissäSyyskokous 13.11.2021 klo 15:30

Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios, Tallberginkatu 1 C, 4.krs


Johtokunnan terveiset 3.10.2021

Toivottavasti syksy on alkanut mukavasti. Kisakalenterit ovat vihdoin täyttyneet ja edustusparimme ovat ehtineet kisaamaan jo moneen kertaan. Takana on peräti kaksi isompaa arvokisaa ulkomailla ja kotimaassakin on tanssittu vakiotanssien Suomen mestaruuskisat. Upeaa, että pääsemme jälleen kohti uutta normaalia. Tulokset kisoista ovat seuran pareilla olleet kerrassaan huikeita, niin hehkutetaan vielä kohokohtia!

Blackpool Dance Festival 2021

  BRITISH AMATEUR RISING STARS LATIN COMPETITION
 • Robert Virenius ja Veera Hedman semifinaali 
 • Leo Pusa ja Inka Hakomäki 31.
 • BRITISH AMATEUR LATIN CHAMPIONSHIP
 • Robert Virenius ja Veera Hedman 32.
 • Leo Pusa ja Inka Hakomäki 47.

Vakiotanssien Suomen mestaruuskisat

 • Tiit Hindpere ja Irina Rauvanto Suomen mestarit (senior open) 
 • Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt pronssia (junior2) 
 • Julius Knuuttila ja My Narvo 5. sija (junior 2)

The Imperial Championship

 • Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt 5. (junior) 
 • Robert Virenius ja Veera Hedman 10. (amateur)

 The International Championships

RISING STAR 

 • Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt 8. (junior) 
 • Robert Virenius ja Veera Hedman 10. (amateur) 
 • Leo Pusa ja Inka Hakomäki 24. (amateur)

OPEN 

 • Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt 10. (junior)

 
Lisäksi lapsipareilla on ollut monta kisaa missä Olli ja Sini, sekä Hugo ja Kristiina ovat keränneet pisteitä ja palkintopallisijoituksia.

 

Kovasti parejamme kannustaen ja matkassa iloiten valmistaudutaan latinalaistanssien SM-kisoihin, jotka tanssitaan Oulussa 30.10.2021!! 


HSDS kevätjuhla (Zoom) lauantaina 29.5. klo 16-17 

Studio järjestää Zoomin välityksellä kevätjuhlan lauantaina 29.5. klo 16-17. Juhlatunnelmaan meidät johdattaa seuran upeat edustusparit esiintymisillään ja nuoremmille tulevaisuuden supertähdille järjestetään oma seurakilpailu! Ilmoittaudu osoitteessa https://www.hsdancestudios.fi/ilmoittautuminen/ ja tule mukaan seuraamaan tanssin iloa! 


Kevätkokous 13.5. klo 9:30 (Zoom)


Johtokunnan terveiset 20.4.2021

Tuoreen seuramme historiassa emme ole päässeet kohtaamaan aivan yhtä usein, kuin mitä syksyllä toivoimme. Edessä on toivottavasti tanssirikkaita aikoja, mutta vielä pinnistellään hetki. Odotellessamme haluamme järjestää yhteisen inspiroivan hetken ja iloksemme voimme kertoa, että se tapahtuu seuran vastuuvalmentajien Jukan ja Sirpan johdolla maanantaina 26.4. klo 19.15-21:00 Zoomissa! Kaikille seuran jäsenille avoimilla ja maksuttomilla Master Class tunneilla Sirpa johdattaa rumban maailmaan ja Jukka tarjoaa energiaa jiven muodossa. Opetus tapahtuu Zoomin välityksellä ja on suunniteltu pieneen tilaan sopivaksi. Vaikka osallistuminen on maksutonta jäsenille, niin tulee osallistujien ilmoittautua seuran sähköpostiin ennakkoon sunnuntaina 25.4.2021 mennessä. Linkki ja tunnukset lähetetään ilmoittautuneille Team HSDS ry:n jäsenille. 

Lisäksi iloksemme voimme myös tiedottaa, että kiitos upeiden lahjoittajiemme ja kannatusjäsenten tukemisen turvin voimme tukea edustuspariemme harjoittelua kotistudiomme Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios tiloissa huhtikuun poikkeusaikana ajalla 7.-28.4.2021. Tarkemmat tiedot on lähetetty jäsenille sähköpostissa. 


Seuratakit! 

Nyt on jokaisella Team HSDS kilpailijalla, kannattajalla ja seuraajalla mahdollisuus tilata oma seuratakki! Tilaukset otetaan vastaan sähköpostilla hsdstoimisto@gmail.com

Kerro haluatko naisten vai miesten mallin, minkä kokoisena ja mikä nimi painatetaan rintamukseen. Liitteessä kuvassa Veeralla naisten S-koko ja Robertilla miesten L-koko. Mallikappaleita löytyy jo aika monelta jäseneltä, joten pyydä kaverilta kokeiluun, jos haluat mallailla. Saaralta löytyy myös eri kokojen tarkat mitat. 
Seuran jäsenille kuukauden etu! 

Ajat ovat erikoiset, mutta toivottavasti juuri lähettämämme sähköposti tarjoamaan seuran jäsenille muuta piristystä loppuvuoteen! Pyrimme nimittäin jatkossa tarjoamaan joka kuukausi jonkin yhteistyökumppanimme edun, jonka saavat vain Team HSDS:n jäsenet. Ensimmäinen kuukauden etu on lähetetty, joten käykäähän tutustumassa. 

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut tarjoamaan edun seuran jäsenille, niin olethan yhteydessä hsdstoimisto(at)gmail.comJohtokunnan terveiset 22.11.2020

Seuran aloitus on herättänyt ilahduttavaa aktiivisuutta kannattajajoukoissa ja olemme saaneet kerättyä lahjoitusvaroja ennakkoarvioita enemmän; sekä kannatusmaksuina että erillisinä lahjoituksina. Iso kiitos kaikille lahjoittajillemme!


Johtokunta on yksimielisen harkinnan tuloksena päättänyt, että laitamme osan lahjoitussummasta heti jo tämän vuoden puolella kiertoon, ja käytämme täten varoja kilpailijoidemme hyväksi.
Iloksemme voimme ilmoittaa, että seura kustantaa kilpailijajäsentemme maanantai-practisemaksut loppuvuoden ajaksi! 

Valitettavasti yhteiset kokoontumiset ovat tämän vuoden osalta on vallitsevien suositusten vuoksi jäissä. Järjestämme yhteisiä tapahtumia heti, kun se on suinkin on turvallista ja mahdollista. Odotamme jo innolla, että pääsemme toteuttamaan kaikkia suunnitelmia ja yhteistä kivaa. 


MENNEET TAPAHTUMAT


Seurapäivä ja syyskokous

Lauantaina 10.10.2020 klo 15-18

Paikka: Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios Kaapelitehtaalla

Tervetuloa Team HSDS ry:n ensimmäiseen seurapäivään ja syyskokoukseen! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille. Vallitsevien rajotteiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan ja sen eri osiin ennakkoon, jotta osaamme varautua tarvittavin resurssein. Ilmoittautuminen tapahtumaan ja sen erillisiin osiin tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Nähdään pian!  

 Kaikki tapahtuman tuotot käytetään seuran toimintaan ja seuran tanssijoiden tukemiseen. Tuottoja kerätään mm. vapaaehtoisuuteen perustuvalla maksulla tanssitunneista, sekä tietysti kanttiini on auki!