TUNNIT LAPSILLE JA AIKUISILLE

Ilmoittautuminen Team HSDS:n tanssitunneille syyskaudelle 2024 on nyt avattu! 

Kausi alkaa 18.8.

11.8. järjestämme avointen ovien päivän, jolloin on mahdollisuus tutustua tunteihin ilmaiseksi.

Tervetuloa Team HSDS:n tanssin maailmaan! Seuramme tarjoaa tanssitunteja lapsille ja aikuisille aivan alkeista alkaen. Valmistaudu siis inspiroivaan kauteen täynnä musiikkia, liikettä ja tanssin riemua!    

Team HSDS ry:n kivijalkana on tinkimätön laadukas valmennus ja timanttinen yhteishenki. Meille on tärkeää luoda yhteisö, jossa tanssiurheilun rinnalla avoimesti tuemme tanssitaidetta ja jokainen saa yksilöllisen mahdollisuuden kehittyä tanssijana ja ihmisenä.

Liikunta, ilmaisu ja yhdessä tekemisen ilo antavat jokaiselle positiivisia eväitä elämään. Nuorille tanssiurheilu opettaa avoimuutta, terveitä elämäntapoja ja yhteisöllisyyttä. 

Seuramme vastuuvalmentajina toimivat Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö. Opetus tapahtuu heidän omistaman tanssistudion kauniissa tiloissa Kaapelitehtaalla. Täältä näet miten löydät perille.

Opettajina toimivat inspiroivat ja innostavat tanssijamme Miikka Ahonen ja Tuuli Tolvanen.  


 Tarkempi kuvaus ja hintatiedot lasten tanssitunneista

Tarkempi kuvaus ja hintatiedot aikuisten tanssitunneista


Ilmoittaudu mukaan kevään ryhmiin alla olevalla lomakkeella 

Tunneille on mahdollisuus osallistua myös kertamaksulla


Poissaolojen/sairastumisen varalle:

 
Yksittäisen poissaolon voi mahdollisuuksien mukaan korvata seuran järjestämällä saman tasoisella tunnilla. Sovi asiasta opettajan kanssa.


Yli kolme viikkoa kestävä sairaspoissaolo hyvitetään kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan.

Kuvauslupa 

Team HSDS ry kuvaa satunnaisesti harjoituksissa ja tapahtumissa valokuvamateriaalia, jota käytetään seuran nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram) mainos ja markkinointimateriaalina, sekä mahdollisena yleiskuvina. Henkilötietolain mukaisesti alaikäisen valokuvan julkaisemiseen mainostarkoituksessa tarvitaan kuvatun lisäksi myös vanhemman lupa. Sen lisäksi, että kysymme ilmoittautumisen yhteydessä vanhemmilta luvan kuvien julkaisuun, tulemme kysymään luvan myös kuvan ottamisen jälkeen lapselta itseltään.

Huomioithan, että julkisella paikalla otettujen yleiskuvien ottaminen ja niiden julkaiseminen uutistarkoituksessa (esimerkiksi kilpailuissa) on aina sallittua.