JÄSENYYS JA HINNASTO

TEAM HSDS RY

Team HSDS ry on erillinen tanssiurheiluseura, joka toimii yhteistyössä Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios kanssa. Haluamme luoda seuran ja ennen kaikkea yhteisön, joka on avoin kaikille tanssin harrastajille ja kilpailijoille. Toivotamme erittäin tervetulleiksi jäseniksi kaikki tanssiurheilun harrastajat, aktiiviset kilpailijat ja kannatus- tai huoltojoukkoihin kuuluvat!

Mahdollistetaan yhdessä kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille paikka missä saa oppia ja kehittyä niin tanssijoina kuin ihmisinäkin!

HUOM! Seuran jäseneksi voit liittyä milloin vain ja vuoden jäsenyys lasketaan aina vuodeksi kerrallaan liittymiskuukaudesta alkaen.


TEAM HSDS RY EDUSTAMINEN

Jäsenenä voit kuulua useampaan seuraan, mutta kilpailuissa on mahdollista edustaa vain yhtä seuraa kussakin tanssilajissa. Mikäli haluat vaihtaa edustusseuraa, niin tulee siitä tehdä kirjallinen ilmoitus seuralle. Team HSDS ry:n puolesta seurasiirrot allekirjoittaa puheenjohtaja Janne Talasma. Seurasiirtolomakkeen löydät täältä ja sen voi toimittaa seuran sähköpostiin: hsdstoimisto (at) gmail.com


HALUAN LIITTYÄ JÄSENEKSI