VALMENTAJAT

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Helsingin Kaapelitehtaalla sijaitsevan Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios kanssa. Yhteistyö takaa seuran jäsenille korkeatasoisen ja monipuolisen opetuksen tanssin harrastamiseen ja tavoitteelliseen kilpavalmennukseen. Seuran vastuuvalmentajina toimivat Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö.

Sirpa Suutari-Jääskö
Jukka Haapalainen
Veera Hedman
Miikka Ahonen
Tuuli Tolvanen
Maria Kangasaho (äitiyslomalla)

Veera Hedman 
7-12v Lasten alkeistunnit  

Veeralla on kokemusta opetustyöstä jo usean vuoden ajalta ja hän on vastuuvalmentajiemme Jukan ja Sirpan kouluttama. Lapsesta asti tanssinut Veera on voittanut kahdesti parinsa Robertin kanssa latinalaistanssien suomenmestaruuden. Veeran tunneille oppilaat voivat tulla avoimella asenteella ja ennen kaikkea nauttimaan tanssimisesta. Kannustavan opettajamme tarjoaa oppilailleen onnistumisen riemua, kykyä hahmottaa erilaisia rytmiikoita ja muita perusasioita, joista on hyötyä kaikissa tanssilajeissa. Nuorille oppilailleen Veera toivoo, että tanssitunti on viikon iloinen asia ja harrastus, jonne on aina kiva lähteä.


Tuuli Tolvanen 
2-4v Lasten Dance-tunnit
5-10v Tanssiurheilu alkeet 

Tuuli on oululainen pirteä tanssijatar, lastentanssinopettajan Maria Kangasahon sekä vastuuvalmentajiemme Jukan ja Sirpan kouluttama ja hänellä on kokemusta lasten opettamisesta kotiseurassaan Oulun Telemarkissa. Nykyään hän asuu Helsingissä ja jatkaa kouluttautumistaan Jukan ja Sirpan valmennuksessa. Olemme todella ylpeitä että voimme tarjota hänen opetustaan lapsille. 
 

Miikka Ahonen 

Aikuisten tanssiurheilu alkeet

Opettajamme Miikka on itse tanssinut 10 vuotta ja ehtinyt jo voittaa mm. nuorisoluokassa suomen mestaruudet latinalais- ja vakiotansseissa. Myös Miikka on vastuuvalmentajiemme Jukan ja Sirpan kouluttama. Kannustava ja elämänmyönteinen opettajamme panostaa opetuksessa laadukkaaseen perusteiden opettamiseen, jotta jokainen oppilas saa vahvan pohjan tanssipolulleen. Miikka haluaa, että tunnille osallistumiseen olisi mahdollisimman matala kynnys ja toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan tanssin maailmaan!