VALMENTAJAT JA OPETTAJAT

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Helsingin Kaapelitehtaalla sijaitsevan Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios kanssa. Yhteistyö takaa seuran jäsenille korkeatasoisen ja monipuolisen opetuksen tanssin harrastamiseen ja tavoitteelliseen kilpavalmennukseen. Seuran vastuuvalmentajina toimivat Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö.

Sirpa Suutari-Jääskö
Jukka Haapalainen

Miikka Ahonen

Tuuli Tolvanen
My Narvo & Malin Gustafsson

Tuuli Tolvanen 

2-6v Tanssin alkeet
7-12v Tanssin alkeet 

Tuuli on oululainen pirteä tanssijatar, lastentanssinopettajan Maria Kangasahon sekä vastuuvalmentajiemme Jukan ja Sirpan kouluttama ja hänellä on kokemusta lasten opettamisesta kotiseurassaan Oulun Telemarkissa. Nykyään hän asuu Helsingissä ja jatkaa kouluttautumistaan Jukan ja Sirpan valmennuksessa. Olemme todella ylpeitä että voimme tarjota hänen opetustaan lapsille. 
 

Miikka Ahonen 

Aikuisten tanssiurheilu alkeet

Opettajamme Miikka on itse tanssinut 10 vuotta ja ehtinyt jo voittaa mm. nuorisoluokassa suomen mestaruudet latinalais- ja vakiotansseissa. Myös Miikka on vastuuvalmentajiemme Jukan ja Sirpan kouluttama. Kannustava ja elämänmyönteinen opettajamme panostaa opetuksessa laadukkaaseen perusteiden opettamiseen, jotta jokainen oppilas saa vahvan pohjan tanssipolulleen. Miikka haluaa, että tunnille osallistumiseen olisi mahdollisimman matala kynnys ja toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan tanssin maailmaan!


My Narvo & Malin Gustafsson

7-12v Show Dance alkeet