Kisapuku- ja kenkäkirppis

Kisapuku- ja kenkäkirppis 

17.3.2024

Toiveuusinta luvassa, eli kisapuku-kirppis tapahtuma tulee jälleen!  

Samassa yhteydessä Päksy Design -treenivaatteiden pop up! 

Sunnuntaina 17.3.2024 klo 11-15 pääset jälleen myymään vanhoja pukujasi ja löytämään uusia aarteita. Sovitushuoneena toimii ikkunan puoleinen hoitohuone HSDS:n aulassa. Jos sinulla on hyväkuntoinen kisapuku joka voisi jatkaa matkaa seuraavan tanssijan kanssa, nyt on erinomainen mahdollisuus saada se ostajakandidaattien tarjolle. Tai toisaalta, jos kisapuku on juuri nyt hakusessa, niin täällä pääset vaivatta kokeilemaan samalla useampaa eri pukua.

Voit tuoda myytäväksi myös kilpailukenkiä.

Huom. Kisapukukirppiksellä ei käsitellä käteistä rahaa, maksu hoituu joko mobilepayn, tai tilisiirron kautta. Jotta puvun saa ostaessa mukaansa, kaikki maksut tulee suorittaa paikan päällä.

Ostajalle: 

Koska puvut ovat arvokkaita ja jokaiselle omistajalleen rakkaita, niin sovitathan erityisen varoen. Jos tarvitset sovituksessa apua, sitä on saatavilla. Sovitus tapahtuu ainoastaan hoitohuoneessa ja jokainen voi sovittaa yhtä pukua kerrallaan. Pukuja ei voi laittaa ns. varaukseen päivän aikana. Mahdolliset hintaneuvottelut käydään suoraan myyjän kanssa. Huomioithan, että myyjä ei kuitenkaan välttämättä ole paikalla tai pysty vastaamaan heti kysymyksiin. Jos sitten kaupat syntyvät, suoritat heti paikan päällä kaksi erillistä maksua. Puvun hinnasta 10€ maksetaan seuralle ja loppusumma suoraan puvun myyjälle.

Myyjille: 

Lisää tiedot myyntiin tulevasta puvusta/puvuista sivun lopusta löytyvän linkin takaa exceliin. Näin osaamme varautua pukujen määrään ja voimme myös markkinoida niitä ennakkoon. Maksa kirpparimaksu 10€/hlö seuran tilille ennen puvun luovutusta ja esitä kuitti tuodessasi puvun. Tilinumero on FI9715443000188966. Vaihtoehtoisesti voit maksaa Mobile Paylla 0405793552 (Anna-Maija Ahonen). 

Toimita puku myyntikuntoisena henkarin kera HSDS:lle la 16.3. klo 14.00-15.30 välillä, tai viimeistään sunnuntaina 10.00-11.00. Kun jätät puvun rekkiin, täytä samalla puvun mukana kulkeva info-lappu (samat tiedot kuin excelissä). Lappuja on valmiina tulostettuna studiolla. Jos kaupat syntyvät, 10€ puvun hinnasta maksetaan seuralle. (Kengistä ei peritä maksua seuralle). Ostaja tekee kaksi erillistä maksua, joten sinulta tämä ei vaadi toimenpiteitä. Jos pukusi jää myymättä, sinulle ei koidu muita kuluja kuin maksamasi 10€ kirpparimaksu. Pukuhuoneessa on koko ajan paikalla joku tapahtuman järjestäjistä. Sanomattakin selvää että kohtelemme pukuja yhtä varoen kuin käsittelisimme omiamme.

Myymättä jääneet puvut tulee noutaa sunnuntaina klo 18.00 mennessä - tähän asti paikalla on henkilö joka luovuttaa puvut. Joudumme perimään 10€ maksun jos puku noudetaan vasta seuraavana päivänä, sillä seuralle koituu kuluja säilytyksestä.

Exceliin ja info-lappuun täytettävät tiedot: 

  • Nimi 
  • Koko 
  • Lyhyt kuvaus (esim. lattaripuku, samettia, pinkki, hapsuhelma yms) 
  • Hinta 
  • Maksutapa (MobilePay, tilisiirto) 
  • Puhelinnumero (vain exceliin)
  • Muut mahdolliset lisätiedot

HUOM! Voidaksesi editoida exceliä, sinulla tulee olla Google Sheets -sovellus ladattuna sovelluskaupasta. Jos jostain syystä excelin päivitys ei onnistu, voit myös toimittaa tarvittavat tiedot sähköpostilla hsdstoimisto@gmail.com