Kisapuku-kirppis

Kisapuku-kirppis 

11.3.2023 

Toiveuusinta luvassa, eli kisapuku-kirppis tapahtuma tulee jälleen!

Lauantaina 11.3.2023 klo 12-18 pääset jälleen myymään vanhoja pukujasi ja löytämään uusia aarteita. Sovitushuoneena toimii ikkunan puoleinen hoitohuone HSDS:n aulassa. Jos sinulla on hyväkuntoinen kisapuku joka voisi jatkaa matkaa seuraavan tanssijan kanssa, nyt on erinomainen mahdollisuus saada se ostajakandidaattien tarjolle. Tai toisaalta, jos kisapuku on juuri nyt hakusessa, niin täällä pääset vaivatta kokeilemaan samalla useampaa eri pukua.

Huom. Kisapukukirppiksellä ei käsitellä käteistä rahaa, maksu hoituu joko mobilepayn, tai tilisiirron kautta. Jotta puvun saa ostaessa mukaansa, kaikki maksut tulee suorittaa paikan päällä.

Ostajalle: 

Koska puvut ovat arvokkaita ja jokaiselle omistajalleen rakkaita, niin sovitathan erityisen varoen. Jos tarvitset sovituksessa apua, sitä on saatavilla. Sovitus tapahtuu ainoastaan hoitohuoneessa ja jokainen voi sovittaa yhtä pukua kerrallaan. Pukuja ei voi laittaa ns. varaukseen päivän aikana. Mahdolliset hintaneuvottelut käydään suoraan myyjän kanssa. Huomioithan, että myyjä ei kuitenkaan välttämättä ole paikalla tai pysty vastaamaan heti kysymyksiin. Jos sitten kaupat syntyvät, suoritat heti paikan päällä kaksi erillistä maksua. Puvun hinnasta 15€ maksetaan seuralle ja loppusumma suoraan puvun myyjälle.

Myyjille: 

Lisää tiedot myyntiin tulevasta puvusta/puvuista sivun lopusta löytyvän linkin takaa exceliin. Näin osaamme varautua pukujen määrään ja voimme myös markkinoida niitä ennakkoon. Toimita puku myyntikuntoisena henkarin kera HSDS:lle pe 10.3. Kun jätät puvun rekkiin, täytä samalla puvun mukana kulkeva info-lappu (samat tiedot kuin excelissä). Lappuja on valmiina tulostettuna studiolla. Jos kaupat syntyvät, 15€ puvun hinnasta maksetaan seuralle. Ostaja tekee kaksi erillistä maksua, joten sinulta tämä ei vaadi toimenpiteitä. Jos pukusi jää myymättä, sinulle ei koidu kuluja, vain tapahtuneista kaupoista maksetaan tuo pieni maksu. Pukuhuoneessa on koko ajan paikalla joku tapahtuman järjestäjistä. Sanomattakin selvää että kohtelemme pukuja yhtä varoen kuin käsittelisimme omiamme. Myymättä jääneet puvut tulee noutaa takaisin maanantaina.

Exceliin ja info-lappuun täytettävät tiedot: 

  • Nimi 
  • Koko 
  • Lyhyt kuvaus (esim. lattaripuku, samettia, pinkki, hapsuhelma yms) 
  • Hinta 
  • Maksutapa (MobilePay, tilisiirto) 
  • Puhelinnumero (vain exceliin)
  • Muut mahdolliset lisätiedot