Kisapuku-kirppis

Kisapuku-kirppis 

12.-13.11.2022 

Huomio! Tapahtuma on päättynyt, mutta pidämme excelin toistaiseksi auki jos joku haluaa vaikka olla yhteydessä tietyn puvun myyjään ja sopia erikseen sovituksesta ja ostosta. 

Sen verran suosittu oli, että keväällä mahdollisesti uudestaan! 

****

Kauan toivottu ja odotettu kisapuku-kirppis tapahtuma tulee!

Lauantaina 12.11 ja sunnuntaina 13.11 pääset myymään vanhoja pukujasi ja löytämään uusia aarteita. Lauantaina puku-buduaari on avoinna seurapäivän yhteydessä klo 16-20 ja sunnuntaina klo 11-15. Sovitushuoneena toimii ikkunan puoleinen hoitohuone HSDS:n aulassa. Jos sinulla on hyväkuntoinen kisapuku joka voisi jatkaa matkaa seuraavan tanssijan kanssa, nyt on erinomainen mahdollisuus saada se ostajakandidaattien tarjolle. Tai toisaalta, jos kisapuku on juuri nyt hakusessa, niin täällä pääset vaivatta kokeilemaan samalla useampaa eri pukua.

Huom. Seuran edustajat eivät käsittele rahaa, maksu hoituu joko mobilepayn tms välityksellä, suoraan ostajalta myyjälle. Seura tarjoaa siis puitteet kaupanteolle, mutta ei osallistu maksuliikenteeseen. 

Ostajalle: 

Koska puvut ovat arvokkaita ja jokaiselle omistajalleen rakkaita, niin sovitathan erityisen varoen. Jos tarvitset sovituksessa apua, sitä on saatavilla. Sovitus tapahtuu ainoastaan hoitohuoneessa ja jokainen voi sovittaa yhtä pukua kerrallaan. Lähtökohtaisesti pukuja ei voi varata, mutta mikäli myyjä on suostuvainen, niin voitte sopia asiasta erikseen. Mahdolliset hintaneuvottelut käydään suoraan myyjän kanssa. Huomioithan, että myyjä ei kuitenkaan välttämättä ole paikalla tai pysty vastaamaan heti kysymyksiin (osa on esimerkiksi kisoissa lauantaina). 

Myyjille:

Lisää tiedot myyntiin tulevasta puvusta/puvuista sivun lopusta löytyvän linkin takaa exceliin. Näin osaamme varautua pukujen määrään ja voimme myös markkinoida niitä ennakkoon. Toimita puku myyntikuntoisena henkarin kera HSDS:lle pe 11.11. Voit myös tuoda puvun tullessasi seurapäivään lauantaina. Kun jätät puvun rekkiin, täytä samalla puvun mukana kulkeva info-lappu (samat tiedot kuin excelissä). Pukuhuoneessa on koko ajan paikalla joku tapahtuman järjestäjistä. Sanomattakin selvää että kohtelemme pukuja yhtä varoen kuin käsittelisimme omiamme. Myymättä jääneet puvut tulee noutaa takaisin maanantaina.

Exceliin ja info-lappuun täytettävät tiedot: 

  • Nimi 
  • Koko
  • Lyhyt kuvaus (esim. lattaripuku, samettia, pinkki, hapsuhelma yms) 
  • Hinta 
  • Maksutapa (MobilePay, tilisiirto) 
  • Puhelinnumero 
  • Muut mahdolliset lisätiedot