AIKUISTEN TANSSITUNNIT HELSINKI

Aikusten tanssitunnit pidetään Haapalainen SuutariJääskö Dance Studios tiloissa Kaapelitehtaalla Helsingissä. Mukaan voi tulla aivan aloittelijat yksin tai yhdessä parin kanssa. Harjoitteet tehdään soolona. Varusteiksi riittää mukavat vaatteet ja halu oppia uutta. Katso tarkempi aikataulu, tuntikuvaus ja ilmoittaudu mukaan.

Aikuisten tanssitunnit, Kaapelitehdas, Helsinki

14.1.2024 alkaen

Sunnuntaisin klo 11.30-12.30

Kausimaksu 240€ + 20€ jäsenmaksu 6kk (14 kertaa). Tunteja ei pidetä 21.1., 18.2., 3.3., 24.3. ja 31.3.

Opettajana Miikka Ahonen


Aikusten tanssitunnille et aiempaa kokemusta tai paria tarvitse, vaan pakkaa laukkuun vaatteet missä on mukava liikkua ja tule nauttimaan uuden oppimisesta. 

Opettajamme Miikka on itse tanssinut 10 vuotta ja ehtinyt jo voittaa mm. nuorisoluokassa Suomen mestaruudet latinalais- ja vakiotansseissa. Myös Miikka on vastuuvalmentajiemme Jukan ja Sirpan kouluttama. Kannustava ja elämänmyönteinen opettajamme panostaa opetuksessa laadukkaaseen perusteiden opettamiseen, jotta jokainen oppilas saa vahvan pohjan tanssipolulleen. Miikka haluaa, että tunnille osallistumiseen olisi mahdollisimman matala kynnys ja toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan tanssin maailmaan!